blog

Cel mai variat portofoliu certificat

Cel mai variat portofoliu certificat

 

Înțelegând greutățile fermierului și țintind performanța în agricultură, construim parteneriate puternice și durabile, din care atât noi, cât și clienții noștri, avem numai de câștigat.

 

Actualmente, S.A. "Fertilitatea-Chișinău" asigură un număr de peste 350 de agenți economici cu următoarele tipuri de produse, necesare în domeniul agriculturi

 

1. Produse de uz fitosanitar (insecticide, fungicide, erbicide, produse pentru tratarea semințelor, rodenticide, desicanți, adjuvanți, regulatori de creștere) de la următorii furnizori:

 

- BASF

- BAYER

- ADAMA

- FMC

- SYNGENTA

- FADER ALLIANCE

- NUFARM

 

2. Îngrășăminte (îngrășăminte foliare, biostimulatori, fertilizanți pentru tratatrea semințelor) de la următorii furnizori:

 

- UNIFER (WUXAL)

- TERRA TARSA

3. Îngrășăminte minerale CICh România

4. Semințe (hibrizi de porumb, hibrizi de porumb pentru siloz, hibrizi linoleici și high-oleic de floarea soarelui cu tehnologia Clearfield și Clearfield Plus, hibrizi linoleici și high-oleic de floarea soarelui cu tehnologia SULFO, hibrizi sorg, hibrizi de rapiță și soia) de la următorii furnizori:

 

- LIDEA

- KWS SAAT SE&Co.KGaA

- SYNGENTA

 

Chiar de la începuturile noastre, am fost promotorii inovației, am tins și ne-am dorit îmbunătățirea constantă a portofoliului de produse și a serviciilor oferite clienților noștri. În acest context, garantăm performanța partenerilor de afaceri, fapt care îi situează întotdeauna cu un pas în fața concurenților. Ofertele și serviciile noastre sunt create și pregătite având la bază necesitățile clienților.

Pentru detalii Portofoliu puteți accesa: www.fertilitatea-chisinau.md, la categoria de produse necesară DVS.

x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept