blog

S.A. ”Fertilitatea - Chișinău” de 42 ani pe piață agricolă din Republica Moldova

 

S.A. "Fertilitatea - Chișinău" de 42 ani pe piața agricolă din Republica Moldova

 

     42 de ani sunt mai mult decât vârsta maturității și sunt anii în care compania a parcurs un drum spre performanță!

 

     În acest drum lung S.A. Fertilitatea-Chișinău" a fost însoțită de fermieri, colaboratori, furnizori, dar, și mai important, de o echipă în continuă creștere. 


     S.A. "Fertilitatea-Chișinău" a fost înființată în anul 1979, în momentul în care investițiile în agricultură nu erau dintre cele mai sigure și profitabile. Primii pași au fost anevoiosi, însă ambiția și seriozitatea au determinat dezvoltarea permanentă a companiei, înglobând un întreg spectru de activități agricole: de la faza inițială și asigurarea cu asistență tehnică de specialitate, până la valorificarea recoltei.

 

     S.A. "Fertilitatea-Chișinău" este întotdeauna aproape de fermieri și le oferă suport în toate etapele tehnologice.

 

     În 42 de ani, am dezvoltat parteneriate puternice cu producători de inputuri agricole, companii internaționale de renume, lideri în domeniul lor de activitate, colaborări care ne permit să vă oferim o gamă variată de servicii agricole (semințe, îngrășăminte, produse pentru protecția plantelor), ceea ce contribuie la creșterea randamentului și a calității recoltelor.

 

     Succesul nostru se datorează atât portofoliului tot mai bogat și divers, ce conține formulări complexe, exclusive pe piața locală și destinate unui număr tot mai mare de culturi abordate de fermieri, cât și produselor inovative, ce acționează eficient. Un alt factor esențial îl constituie și suportul echipei de profesioniști care oferă partenerilor asistența tehnică necesară.

 

     Pornind de la faptul că agricultura este un domeniu dinamic: cerințele economice se schimbă, reglementările naționale  și europene se modifică, clima se transformă în ritm alert, S.A. "Fertilitatea- Chișinău" găsește noi răspunsuri, eficiente și performante, astfel încât clienții să-și poată desfășura activitatea lor nobilă, obținând cele mai bune rezultate,   chiar și în condiții mai puțin prielnice. Astfel, noi actualizăm  în permanență portofoliul și oferim pieței produse destinate performanței și productivității înalte, pentru succesul partenerilor noștri. 

x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept