blog

Suportul în câmp și la timp este esențial!

Prezența și suportul echipei S.A. "Fertilitatea-Chișinău" în teren!

Soiul de grâu Emil, în localitatea Bălcăuți, r.Briceni, compania S.C. DANISTAS-PLANT S.R.L.

 

Beneficiile soiului de grâu:

  • rezistență foarte înaltă la iernare și la bolile specifice;
  • plante de talie joasă, rezistență înaltă la polignire.

 

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Detalii
blog

Zi de zi în câmp!

Zi de zi în câmp!

Verificarea culturii peste 5 zile de la aplicarea produselor recomandate de consulantul companiei S.A. "Fertilitatea-Chișinău", în localitatea Sălcuța r-nul Căușeni.

Mulțumim dlui Bagrin Vasilie pentru încrederea acordată!

Detalii
blog

Un factor important este aplicarea îngășămintelor foliare!

Un factor important pentru atingerea rezultatelor dorite este completarea necesităților cu microelemente pentru cultură!

Aplicarea îngrășămintelor foliare în gospodăria F.P.C. BONAGROVEST S.R.L. din r. Briceni, în conformitate cu recomandările noastre, manifestă rezultate vizibile!

Mulțumim pentru încrederea acordată!

Detalii
blog

Cel mai variat portofoliu certificat

Cel mai variat portofoliu certificat

 

Înțelegând greutățile fermierului și țintind performanța în agricultură, construim parteneriate puternice și durabile, din care atât noi, cât și clienții noștri, avem numai de câștigat.

 

Actualmente, S.A. "Fertilitatea-Chișinău" asigură un număr de peste 350 de agenți economici cu următoarele tipuri de produse, necesare în domeniul agriculturi

 

1. Produse de uz fitosanitar (insecticide, fungicide, erbicide, produse pentru tratarea semințelor, rodenticide, desicanți, adjuvanți, regulatori de creștere) de la următorii furnizori:

 

- BASF

- BAYER

- ADAMA

- FMC

- SYNGENTA

- FADER ALLIANCE

- NUFARM

 

2. Îngrășăminte (îngrășăminte foliare, biostimulatori, fertilizanți pentru tratatrea semințelor) de la următorii furnizori:

 

- UNIFER (WUXAL)

- TERRA TARSA

3. Îngrășăminte minerale CICh România

4. Semințe (hibrizi de porumb, hibrizi de porumb pentru siloz, hibrizi linoleici și high-oleic de floarea soarelui cu tehnologia Clearfield și Clearfield Plus, hibrizi linoleici și high-oleic de floarea soarelui cu tehnologia SULFO, hibrizi sorg, hibrizi de rapiță și soia) de la următorii furnizori:

 

- LIDEA

- KWS SAAT SE&Co.KGaA

- SYNGENTA

 

Chiar de la începuturile noastre, am fost promotorii inovației, am tins și ne-am dorit îmbunătățirea constantă a portofoliului de produse și a serviciilor oferite clienților noștri. În acest context, garantăm performanța partenerilor de afaceri, fapt care îi situează întotdeauna cu un pas în fața concurenților. Ofertele și serviciile noastre sunt create și pregătite având la bază necesitățile clienților.

Pentru detalii Portofoliu puteți accesa: www.fertilitatea-chisinau.md, la categoria de produse necesară DVS.

Detalii
blog

S.A. ”Fertilitatea - Chișinău” de 42 ani pe piață agricolă din Republica Moldova

 

S.A. "Fertilitatea - Chișinău" de 42 ani pe piața agricolă din Republica Moldova

 

     42 de ani sunt mai mult decât vârsta maturității și sunt anii în care compania a parcurs un drum spre performanță!

 

     În acest drum lung S.A. Fertilitatea-Chișinău" a fost însoțită de fermieri, colaboratori, furnizori, dar, și mai important, de o echipă în continuă creștere. 


     S.A. "Fertilitatea-Chișinău" a fost înființată în anul 1979, în momentul în care investițiile în agricultură nu erau dintre cele mai sigure și profitabile. Primii pași au fost anevoiosi, însă ambiția și seriozitatea au determinat dezvoltarea permanentă a companiei, înglobând un întreg spectru de activități agricole: de la faza inițială și asigurarea cu asistență tehnică de specialitate, până la valorificarea recoltei.

 

     S.A. "Fertilitatea-Chișinău" este întotdeauna aproape de fermieri și le oferă suport în toate etapele tehnologice.

 

     În 42 de ani, am dezvoltat parteneriate puternice cu producători de inputuri agricole, companii internaționale de renume, lideri în domeniul lor de activitate, colaborări care ne permit să vă oferim o gamă variată de servicii agricole (semințe, îngrășăminte, produse pentru protecția plantelor), ceea ce contribuie la creșterea randamentului și a calității recoltelor.

 

     Succesul nostru se datorează atât portofoliului tot mai bogat și divers, ce conține formulări complexe, exclusive pe piața locală și destinate unui număr tot mai mare de culturi abordate de fermieri, cât și produselor inovative, ce acționează eficient. Un alt factor esențial îl constituie și suportul echipei de profesioniști care oferă partenerilor asistența tehnică necesară.

 

     Pornind de la faptul că agricultura este un domeniu dinamic: cerințele economice se schimbă, reglementările naționale  și europene se modifică, clima se transformă în ritm alert, S.A. "Fertilitatea- Chișinău" găsește noi răspunsuri, eficiente și performante, astfel încât clienții să-și poată desfășura activitatea lor nobilă, obținând cele mai bune rezultate,   chiar și în condiții mai puțin prielnice. Astfel, noi actualizăm  în permanență portofoliul și oferim pieței produse destinate performanței și productivității înalte, pentru succesul partenerilor noștri. 

Detalii
x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept